Met een zwevend meubel, of het nu een tv meubel of dressoir is, creëer je een ruimtelijk effect in je woonkamer. In onze vaste collectie kasten hebben wij welgeteld 1 zwevend tv meubel, genaamd Thijs. Je kunt hem zo via onze webshop bestellen. Maar mocht hij toch niet geheel aan al jouw wensen voldoen, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt hem geheel zelf samenstellen, zodat hij voldoet aan al jouw wensen. Dit is mogelijk door onze basis. Wij gebruiken namelijk “losse” elementen. Deze basiselementen zijn: opbergelementen, eikenhouten fineer kubussen, blauwstaal kubussen, ladenblok, fronten, grepen en onderstellen. Met deze elementen kun je eenvoudig ons zwevend tv meubel Thijs zelf aanpassen. Zo zal hij toch aan al jouw wensen voldoen. Wij laten jou nu zien hoe wij ons zwevend tv meubel Thijs hebben aangepast. Dit is zwevend tv meubel Thijs. Wij gebruiken hem als basis.

Zwevend tv-meubel Thijs heeft een wit minimalistische design met eikenhouten elementen zorgen. Met zwevend tv-meubel Thijs creëer je eenvoudig een ruimtelijk effect.

Zwevend tv meubel Thijs

 

Zwevend tv meubel op maat inspiratie

Onze Thijs biedt een goede basis, waardoor je hem eenvoudig kunt aanpassen door andere elementen aan toe te voegen of te verwijderen. Een eenvoudige aanpassing, maar al een groot effect op het ontwerp zijn de grepen. Het basismodel van Thijs is greeploos. Door greeploos te vervangen voor grepen, krijgt Thijs al een hele andere uitstraling. Door ook de eikenhouten fineer kubus te vervangen voor een opbergelement met front maakt dat Thijs een geheel op maat gemaakte zwevend tv meubel is geworden.

zwevend-tv-meubel-thijs-grepen

Vind je de basis van Thijs mooi, maar wil je dat Thijs meer warmte uitstraalt? Haal 1 opbergelement met front weg en zet daarvoor een eikenhouten fineer kubus in de plaats. Zo blijft de basis van Thijs mooi, maar straalt hij toch meer warmte uit in je woonkamer.

zwevend-tv-meubel-thijs-eikenhout-kubus

Ben je zelf praktisch ingesteld en vind je de opbergelementen met fronten onhandig? Dan kunnen we ook jou helpen. We wisselen de opbergelementen met fronten om voor ladenblokken. Op deze manier tover jij Thijs om in een praktisch tv meubel waarin je alle games, spelletjescomputer en dvd’s netjes, maar ook overzichtelijk kunt opbergen.

zwevend-tv-meubel-thijs-laden

Houd je van minimalistisch en past onze Thijs toch niet in deze stijl? Ook dat kunnen wij eenvoudig aanpassen voor jou. In het ontwerp hebben wij een eikenhouten fineer kubus geplaatst. Deze kun je vervangen voor een kubus met front in de kleur wit. Zo krijgt Thijs toch de minimalistisch uitstraling!

zwevend tv meubel thijs gesloten

100% Kast zorgt ervoor dat jij op een eenvoudige manier jouw perfecte zwevend tv meubel kunt maken. Wil je zelf aan de slag? Kijk dan op Zelf kast maken.