Tv-meubel op maat

Wij vinden dat je tv-meubel moet passen in je interieur. Daarom maken wij tv-meubels op maat. Materiaal, vorm en kleur spelen hierbij een belangrijke rol. Onze ontwerpen zijn eigentijds, modern, stoer en minimalistisch. Zo kun je met onze tv meubelen genieten van jouw favoriete tv-programma of film!

Bekijk hier onze tv meubels

Snoeren, dvd’s en afstandsbedieningen hebben tegenwoordig een prominente plaats in onze woonkamers. Wil jij hier verandering in? 100% Kast heeft de oplossing voor jou in de vorm van een Tv meubel op maat! Deze tv kast zorgt ervoor dat alle snoeren netjes worden beheerd, de dvd’s netjes uit het zicht worden opgeruimd en de afstandsbedieningen worden opgeborgen. Voor 100% Kast is een Tvmeubel meer dan alleen maar een tv kast waar alle snoeren, dvd’s en afstandsbedieningen in worden opgeborgen. Vroeger waren tv meubelen functioneel en lelijk. Daar komt nu verandering in met de Tv meubels van 100% Kast.

De tv kast op maat

Een Tv-meubel van 100% Kast wordt geheel op maat gemaakt. Een Tvmeubel is meer dan alleen maar een tv kast waar alle snoeren, dvd’s en afstandsbedieningen in worden opgeborgen. Wij werken met “losse” elementen, zodat we de Tv meubels op maat kunnen maken. Doordat wij werken met de “losse” elementen kunnen we eindeloos doorbouwen. Wil je een Tv-meubel bestaande uit open kubussen? Of toch liever een meubel waar fronten voor zitten? Een combinatie van open kubussen en fronten? Met poten of toch liever een zwevend tv meubel? Hout, wit of een andere kleur? 100% Kast maakt jouw perfecte Tv meubel.

Meer over de tv kast van 100% Kast

Koop je een Tvmeubel op maat 100% Kast, dan heb je een tv kast met een eigentijds en uniek design. Wil je dat snoeren, dvd’s en afstandsbedieningen geen prominente plek meer hebben in je woonkamer? Neem dan contact op met 100% Kast! Wij zorgen ervoor dat alle snoeren, dvd’s en afstandsbedieningen geen prominente plek meer hebben in je woonkamer. De Tv meubelen van 100% Kast worden gratis thuis bezorgd en gemonteerd. De kasten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en daarom heb je standaard 2 jaar garantie op je tv-meubel. Je hebt 14 dagen de bedenktijd en je kunt bij 100% Kast veilig betalen via Ideal. Dus wacht niet langer en ga nu eindelijk die ideale Tv-meubel kopen.