Service

Klantenservice

Heb je vragen? Mail ons gerust. Wil je hulp bij het bestellen, wil je een andere maat kast, andere inrichting, een eigen kleur deur, andere grepen of persoonlijk advies? Mail ons gerust: ruben@100procentkast.nl of via het contactformulier op de website.

Standaard 2 jaar garantie

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Hiermee garanderen we een hoge kwaliteit kasten en daarom zit op al onze kasten standaard 2 jaar garantie. Maar los van de garantie willen wij gewoon dat je geniet van je kast. Dus als er iets is, mail of bel ons gerust en wij zullen het in alle redelijkheid oplossen.

Gratis bezorging en plaatsing

Wij bezorgen je kast, mits die in ons standaard assortiment zit, gratis in heel Nederland met uitzondering van de wadden eilanden. Je hoeft de kast vervolgens niet zelf in elkaar te zetten, op zoek te gaan naar dat ene schroefje… dat doen wij namelijk ook nog eens helemaal gratis voor je. We gaan pas weg als de kast 100% goed staat en jij tevreden bent.

Veilig betalen

Ja, betalen.. dat moet ook bij ons. Wij hebben het zo veilig mogelijk voor je gemaakt. Wij gebruiken de meest moderne methode om je gegevens te versleutelen bij het verzenden. Wij gebruiken bij de iDeal betaling een beveiligde SSL verbinding (check hiervoor het slotje in je adresbalk).

Privacy

Wij zijn trots en heel erg zuinig op onze klanten en gaan daarom zeer voorzichtig om met je gegevens die je ons toevertrouwd. We slaan je gegevens beveiligd op en zullen deze nooit met derden delen. Wij verzamelen wel anonieme gegevens over het gebruik van onze website zodat we deze beter kunnen maken.

“Heel prettige service. 100% Kast gaat net zolang door tot het 100% goed is, tot in kleinste details.”

Marco