Kwaliteit kasten

Specificaties en afwerking van onze kasten

kwaliteit kasten

Onze fronten worden standaard uitgevoerd in MDF, gespoten in een 2 componenten zijdeglans kleurlak. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de fronten ook mat of hoogglans laten spuiten. Een gespoten afwerking is zeer duurzaam, maar bovenal erg mooi!

kwaliteit kasten grepen

Voor onze kasten hebben we een selectie gemaakt van 4 stuks stijlvol en fraai vormgegeven grepen, allen hoogglans verchroomd uitgevoerd. Wij kunnen ook greep-loze kasten leveren: bij deze moderne techniek opent en sluit de deur zich al als je er een keer op drukt.

kwaliteit kasten kubus detail

Uniek in het concept is de afwisseling van gesloten fronten in combinatie met open kubussen. De kubussen worden vervaardigd uit eiken fineerhout. Om het ruwe en natuurlijke gevoel nog intenser te ervaren gebruiken wij scratched houtfineer.

kwaliteit kast - rompen

De kastrompen worden vervaardigd uit solide plaatmateriaal met een dikte van 18mm, afgewerkt met een kunststof toplaag. De randen worden rondom met een hoogwaardige techniek afgewerkt met een 2mm dikke ABS kantenband.

kwaliteit kasten - scharnier detail

Al onze deuren worden gemonteerd door middel van hoogwaardig merkbeslag scharnieren. De scharnieren zijn 3 dimensionaal verstelbaar. De hoogwaardige kwaliteit garandeert jarenlang gebruik van jouw kast zonder slijtagesporen.

kwaliteit kasten - detail kubussen

Het gehele proces van productie tot montage wordt in eigen beheer uitgevoerd. De kasten worden vanzelfsprekend geleverd en gemonteerd. Hierdoor garanderen we een hoge kwaliteit kasten en daarom zit op al onze kasten standaard 2 jaar garantie!