Via onze contactformulieren krijgen wij verschillende soorten aanvragen binnen voor kasten op maat. Van zwevende boekenkasten tot geheel zelf ontworpen tv-meubels. Wij vinden het geweldig om samen met jou je droom kast op maat te realiseren. Zo kregen wij enige tijd geleden ook de aanvraag binnen voor een kledingkast op maat van Steven. Hij vond kledingkast Milan een mooie basis, maar zijn vraag was of het ook mogelijk was om Milan aan te kunnen passen naar zijn wensen. Onze Milan bestaat uit 2 hanggedeelten en 4 legelementen. Steven wilde graag maar 1 hanggedeelte en voor de rest legelementen. Daarnaast wilde hij ook de onderste rij aanpassen. Hier wilde hij 2 blokken laden plaatsen. Deze kledingkast op maat was voor ons geen enkel probleem dankzij onze systeem met “losse” elementen. Hierdoor hebben wij eenvoudig de wensen van Steven kunnen toepassen in kledingkast Milan op maat. Zie hier onze kledingkast Milan.

Kledingkast Milan is een goede basis voor een kledingkast op maat. Hij is eenvoudig en praktisch. Dit zorgt ervoor dat je hem eenvoudig kunt aanpassen aan de hand van jouw wensen. Hierdoor wordt hij jouw perfecte kledingkast op maat.

Kledingkast Milan

 

Kledingkast op maat van Steven

Zie hier het eindresultaat van kledingkast Milan op maat volgens Steven. Een mooie kledingkast op maat die geheel voldoet aan alle wensen van Steven. En dat zien wij van 100% Kast graag. Wij willen samen met jou jouw droom kast op maat realiseren!

Kledingkast Milan voor de aanpassingen

Kledingkast Milan is de perfecte basis voor een kledingkast op maat. Je kunt eenvoudig de indeling van Milan aanpassen naar jouw wensen.

Kledingkast Milan na de aanpassingen

Het resultaat van een kledingkast op maat. Hier is duidelijk te zien dat kledingkast Milan gebruikt is als basis voor een kledingkast op maat

Kledingkast Milan na de aanpassingen

Bij 100% Kast kun je eenvoudig een vast ontwerp van een kledingkast omtoveren in een kledingkast op maat. Zoals hier is gebeurd met kledingkast Milan. Hierbij is de indeling van Milan op maat gemaakt.

100% Kast zorgt ervoor dat jij op een eenvoudige manier een kledingkast op maat kunt maken. Wil je zelf aan de slag? Kijk dan op Zelf kast maken