Boekenkast Emma heeft een strak design, maar ze is ook functioneel. Een fijne combinatie voor in elke woonkamer. Een kast hoeft niet saai en standaard te zijn. Dat bewijst onze Emma wel. Ontwerper Ruben van Maurik wilde afstappen van de saaie standaard boekenkast die in vele Nederlandse huizen te vinden zijn. De functionaliteit staat wel centraal in het ontwerp. Met deze gedachte in zijn achterhoofd is het ontwerp voor deze boekenkast ontstaan. In het ontwerp van Emma is er gekozen om haar laag te houden. Zo komt de hoge, overvolle boekenkast niet op je af en creëer je een ruimtelijk effect door een lege wand. Toch behoud je de gezellige sfeer van boeken in je woonkamer.

Je kunt in Emma al je favoriete boeken neerzetten, maar je kunt ook achter de fronten andere spullen netjes opbergen. Zo ziet jouw boekenkast er geordend en rustig uit. De onderste twee deurtjes sluiten 1 opberggedeelte af waarin 1 in hoogte verstelbare plank geleverd wordt. In het bovenste vak zit ook 1 in hoogte verstelbare plank.

Specificaties en afwerking van boekenkast Emma

  • Breedte: 135 cm
  • Hoogte: 98 cm
  • Diepte: 45 cm
  • Garantie: 2 jaar
  • Materiaal fronten:MDF en gespoten in een harde 2 componenten zijdeglans kleurlak (hoogglans tegen meerprijs). Wit (ral 9003) is de standaard kleur en deze kleur is ook gebruikt voor de kasten op de foto’s.
  • Materiaal kubus: onbehandeld eikenhout fineer. Je kunt dit zo laten of je kunt het bijvoorbeeld zelf met meubel-olie kleuren.
  • Opbergelementen: solide plaatmateriaal met een dikte van 18 mm en afgewerkt met kunststof toplaag.
  • Materiaal onderstel: 4 poten van blauwstaal met een hoogte van 7 cm.
  • Grepen: standaard wordt Emma greeploos (open en sluiten van kasten doormiddel van druk-snappers) geleverd. Maar je hebt ook keuze uit twee soorten handgrepen.

Levertijd: De gemiddelde levertijd van een kast bij 100% Kast is tussen de 4 tot 6 weken. Als je besteld hebt communiceren we binnen 24 uur de verwachte leverweek.

Bestel Emma nu gemakkelijk online. Wil je Emma in een afwijkende maat of samenstelling, laat het ons weten en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel. Stuur je vraag per email.

Afmetingen Niet beschikbaar
Kleur kast

wit, oud wit, lichtgrijs, grijs, zwart

Grepen

Greep compact, Greep edge, Greeploos

Levering

Onze kasten worden binnen 4 weken geleverd. Bij het ontvangen van de bestelling laten we weten in welke week de kast afgeleverd kan worden. De week voor aflevering stemmen we het tijdstip met je af.


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/users/prodiftp/100procentkast.nl/wp-content/themes/ri-ione-child/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 46
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenkast – Emma” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SKU: Niet beschikbaar Categorie: