De afgelopen jaren is de interieurtrend industrieel een heuse interieurstijl geworden. Je herkent deze stijl aan zijn strakke vormen en stoere materialen. Er wordt veel gewerkt met wit en grijstinten voor een rustige basis. Als eye-catcher zie je de bakstenenmuur in het interieur. De meubels zijn strak en gemaakt van stoere materialen zoals leer, staal, beton en steen.

Romantic industrial


Houd jij van strak en stoer maar ook van een warme sfeer in je interieur? Dan is de nieuwe interieurtrend romantic industrial binnen de interieurstijl industrieel echt iets voor jou! In deze trend zie je dezelfde strakke vormen, de kleur wit en de stoere materialen terugkomen. Door ook bijvoorbeeld pastelgroen of pastelrose toe te voegen aan het kleurenpallet en door gebruik te maken van warme materialen zoals wol, linnen en hout, haal je de trend romantic industrial in huis.


100%Kast vs romantic industrial

We laten je 3 kasten zien die perfect passen in de sfeer van romatic industrial. Zo heb je direct inspiratie om snel met deze trend aan de slag te gaan.

Tv-meubel Lars vs romantic industrial

De eerste kast die perfect past bij deze trend is tv-meubel Lars. Zijn ontwerp is namelijk strak, maar ook stoer. Dit komt door zijn kubus van blauwstaal en de kleur wit. Hierdoor is hij perfect als basis te gebruiken voor de trend romantic industrial. Door een muur in de kleur pastel groen te schilderen, krijg je de warme sfeer die kenmerkend is voor deze trend. Stijl je interieur af met accessoires die gemaakt zijn van warme materialen, zoals een wollen plaid en linnen kussens.

Tv-meubel Lars

Dressoir Julia vs romantic industrial

Een andere kast van 100% Kast die perfect bij deze interieurtrend past is dressoir Julia. Ook haar ontwerp is in de basis strak. Maar door haar eikenhoutenkubus straalt ze warmte uit. Wil je haar perfect laten passen bij de interieurtrend romantic industrial? Kies dan voor een eigen kleur. Bijvoorbeeld pastelrose. Zo zorgen de kleur en de eikenhoutenkubus samen voor een warme sfeer in jouw interieur.

Dressoir Julia

Boekenkast Emma vs romantic industrial

Net als dressoir Julia heeft ook boekenkast Emma een warme uitstrling. Maar boekenkast Emma heeft ook het stoere van de interieurstijl industrieel in zich. Zo heeft ze een strakke vorm en zijn haar poten van blauwstaal. De combinatie van haar warme uitstraling, haar strakke vorm en haar poten van blauwstaal zorgen ervoor dat ook zij een perfecte basis vormt voor de interieurtrend romantic industrial.

Boekenkast Emma