Dressoir op maat

Wij vinden dat je dressoir moet passen in je interieur. Daarom maken wij dressoirs op maat. Materiaal, vorm en kleur spelen hierbij een belangrijk rol. Onze ontwerpen zijn eigentijds, modern, stoer en minimalistisch. Zo kun je met onze tv meubelen genieten van jouw favoriete tv-programma of film!

Dressoir nodig? Bekijk hier onze dressoirs

Je bent op zoek naar een nieuw opbergmeubel, maar je weet niet naar wat voor soort opbergmeubel je opzoek bent. 100% Kast helpt je graag hierbij. Misschien is een dressoir als opbergmeubel iets voor jou. Een dressoir is een lage kast met twee of drie laden, maar het kunnen ook opbergvakken zijn met fronten onder het bovenblad. Vroeger gebruikte men deze kast voor het bewaren van tafelgerei, etenswaren en klein huisraad. Tegenwoordig worden deze lage kasten gebruikt als opbergmeubel voor andere spullen. In de traditionele opstelling staat dit meubel tegen de muur, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om het dressoir achter de bank te plaatsen in de woonkamer. Deze mogelijkheid is ontstaan door het op maat maken van meubelen.

Dressoirs op maat

Een dressoir van 100% Kast wordt geheel op maat gemaakt en voldoet daarom aan al jouw wensen! De basis van onze kasten zijn de “losse” elementen. Door gebruik te maken van “losse” elementen kun je eindeloos bouwen in zowel de hoogte als de breedte. Wil je fronten, geen fronten? Een open opbergelement voor je accessoires? Wil je hem zwevend, op een plint of liever poten? Hout, wit of toch liever een andere kleur. Het is allemaal mogelijk bij 100% Kast!

Meer over dressoirs van 100% Kast

Onze dressoirs op maat hebben een eigentijds design, waardoor ze in ieder interieur passen. Dus heb je te weinig opbergruimte, maar wil je liever geen enorme kast in je woonkamer? Bestel dan een dressoir op maat van 100% Kast! Wij bezorgen en monteren gratis thuis. Voor onze dressoirs wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en daarom hebben ze standaard 2 jaar garantie. Je hebt 14 dagen de bedenktijd en je kunt veilig betalen via Ideal.