100% Kast heeft een uitgebreide collectie dressoirs. Deze collectie kun je zo via onze webshop kopen. Hierbij kun je zelf de kleur en de grepen bepalen, maar je kunt ook een stap verder gaan. Namelijk je eigen dressoir maken! Dit kan nu met 100% Kast eenvoudig en snel. We gebruiken namelijk “losse” elementen, zodat we op die manier duizend en 1 dressoirs kunnen maken. Om aan de slag te gaan gebruiken wij opbergelementen, kubussen, grepen en onderstellen. Zo kunnen wij variëren in de ontwerpen om een dressoir te maken. Nu kun jij ook op deze manier een dressoir maken. We nemen dit keer dressoir Joost. Hij heeft een strakke en eenvoudige vorm en deze transformeren wij in een hele nieuwe Joost!

Dressoir maken: De kracht van eenvoud is de basis voor elk interieur. Ons ontwerp voor dressoir Joost omarmt de kracht van eenvoud. Het dressoir heeft strakke vormen en een witte kleur zorgen ervoor dat het dressoir in elk interieur past.

 

Dressoir maken inspiratie

Je kunt nu met Joost je eigen dressoir maken. Eenvoudig en snel. De basis blijft in dit geval hetzelfde. We voegen er alleen een paar verchroomde grepen aan toe. Zo krijgt Joost al een strakkere uitstraling. Met een kleine aanpassing aan het model creëer je een geheel ander dressoir.

Dressoir maak; Joost met verchroomde grepen

Maar van kleine aanpassingen kunnen we ook naar grotere aanpassingen gaan. Met deze aanpassingen is het gelijk een heel ander dressoir om te zien. Zo hebben wij de opbergelementen met fronten vervangen voor 2 grote laden. In deze laden kun je alles netjes en overzichtelijk opruimen. Je ziet zelf een dressoir maken met 100% Kast is eenvoudig!

Dressoir op maat Joost met 2 laden

Wil je van Joost een dressoir maken met sfeer en warmte? Ook dit is eenvoudig te realiseren. Voeg 2 eikenhouten fineer kubussen toe aan het ontwerp en Joost straalt gelijk sfeer en warmte uit.

Dressoir op maat Joost met 2 eikenhouten fineer kubussen.

100% Kast zorgt ervoor dat jij op een eenvoudige manier een dressoir kunt maken. Wil je zelf aan de slag? Kijk dan op Zelf kast maken