Wat zijn de kleurtrends van 2017? Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kleuren. Wij hebben speciaal voor jou de kleuren van 2017 op een rij gezet. Met de kleur grijs kun je een rustige basis maken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om meer grijstinten toe te voegen aan ons assortiment. Wil je toch meer contrast en spanning in je interieur dan zijn de kleuren indigo, groen en roze 2.0 de kleuren voor jou.

Kleurtrend #1 grijs

Ook in 2017 zorgen verschillende tinten grijs voor een rustige basis. Vooral lichtgrijs, steengrijs en grijs worden veelal gebruikt als basiskleur op de muur. Wat je dit jaar steeds meer zal zien, is dat het tv-meubel of het dressoir in dezelfde tint grijs wordt geschilderd als de muur. Hierdoor creëer je rust en eenheid. Omdat de kleur grijs ook dit jaar terugkomt als kleurtrend hebben wij lichtgrijs, steengrijs en grijs toegevoegd aan ons assortiment! Bij deze kleurtrend past tv-meubel Lars en dressoir Anouk perfect. De kleuren lichtgrijs, steengrijs en grijs zijn goed te combineren met de blauwstaalkubus die beide kasten hebben.

Kleurtrend #2 indigo

De kleur indigo is stoer en rustgevend. Je ziet deze kleurtrend terugkomen op muren, tv-meubels, dressoirs en in woonaccessoires zoals lampen. Zij krijgen dankzij de kleur een stoer uiterlijk. Indigo komt ook terug als spijkerstof in het interieur als een bank, stoel of kleed. Je kunt deze kleurtrend indigo perfect combineren met de kleur amber, een warme cognactint. Deze kleur geeft warmte aan indigo. De eikenhoutenkubussen in de boekenkast Emma en tv-meubel Floor geven ook warmte aan de kleur indigo.

 

Kleurtrend #3 groen

De trend urban jungle, van enige tijd geleden, heeft ervoor gezorgd dat de kleur groen terug is in het interieur. Toen brachten planten de kleur groen in het interieur, nu mag groen ook als kleurtrend voor je muur, dressoir, tv-meubel en bank. Je kunt verschillende tinten groen perfect combineren met zachte vergrijsde pasteltinten voor een lieflijk interieur. Wil je juist groen gebruiken in een stoer interieur dan zorgt de combinatie met donkerblauw voor dit effect. Groen is ook goed te combineren met natuurlijke materialen zoals hout. De eikenhouten kubussen van dressoir Michiel en zwevend tv-meubel Thijs passen goed bij deze kleurtrend.

Kleurtrend #4 roze 2.0

Roze 2.0 is Fuchsia. Voor deze kleurtrend moet je lef hebben. Fuchsia trekt direct de aandacht. Daarom is het belangrijk dat je deze kleur combineert met wit en beige tinten. Zo voorkom je dat je interieur onrustig en schreeuwerig oogt. Dressoir Anouk in de kleur wit of beige zorgt voor rust in je interieur en een bank of woonaccessoire in fuchsia maakt je interieur gedurfd en spannend.