Boekenkast

Wij vinden dat je boekenkast moet passen in je interieur. Daarom maken wij boekenkasten op maat. Materiaal, vorm en kleur spelen hierbij een belangrijke rol. Onze ontwerpen zijn eigentijds, modern, stoer en minimalistisch. Daarom is de kast op maat van 100% Kast meer dan alleen maar een kast voor de opslag van je boeken!

Boekenkasten nodig? Bekijk hier onze boekenkasten

Je droomt van je eigen bibliotheek, maar je wilt er geen standaard boekenkasten voor gebruiken. 100% Kast helpt je bij het realiseren van je droombibliotheek. Voor 100% Kast is een boekenkast meer dan alleen maar een kast voor de opslag en het laten zien van boeken. Vroeger had hij een saai en standaard uiterlijk. Tegenwoordig is hij juist modern en eigentijds! Zo stonden ze standaard netjes naast elkaar tegen de wand met alleen maar boeken erin. Nu wordt hij op maat gemaakt over de gehele wand en wordt hij gebruikt als scheidingswand. De inhoud bestaat niet alleen maar uit boeken. Er worden ook tijdschriften, woonaccessoires en foto’s in geplaatst.

Boekenkasten op maat

Een boekenkast van 100% Kast wordt op maat gemaakt. Vertel ons jouw wensen en wij bouwen de ideale kast bij jouw thuis. Wij vinden dat deze kast meer is dan alleen maar een kast voor de opslag en het laten zien van boeken. Het design van de kast speelt tegenwoordig ook een belangrijke rol. Om hem op maat te kunnen bouwen, werken wij met “losse” elementen. Dit geeft ons de mogelijkheid om eindeloos door te kunnen bouwen. Wil je graag schuifdeuren? Bestaat de kast uit kubussen of heb je liever opbergelementen? Hout, wit of toch een andere kleur? Laat het ons weten en wij bouwen jouw ideale boekenkast.

Meer over de boekenkasten van 100% Kast

Koop je een kast op maat van 100% Kast, dan heb je een eigentijds en uniek design. Wil je eindelijk je eigen bibliotheek bouwen zonder de standaard boekenkasten? Bestel dan een kast op maat van 100% Kast. Wij bezorgen en monteren hem gratis thuis. Voor onze boekenkasten wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en daarom hebben ze standaard 2 jaar garantie. Je hebt 14 dagen de bedenktijd en je kunt veilig betalen via Ideal.